Αιμορροϊδοπλαστική LHP

LHP Αναίμακτη Αιμορροϊδοπλαστική με οπτική ίνα laser χωρίς τομές, ράμματα και πληγές

Η αιμορροϊδοπλαστική LHP (Laser HemorrhoidoPlasty) είναι μία πρωτοποριακή, ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και αναίμακτη τεχνική που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας.

Η αιμορροϊδοπλαστική LHP πραγματοποιείται με τη χρήση laser υψηλής απορρόφησης στο νερό και ειδικών ινών κωνοειδούς εκπομπής που διέρχονται μέσω μιας μικρής οπής και εφαρμόζουν με ομοιόμορφο και απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο την ενέργεια laser στον υποβλεννογόνιο ιστό, προκαλώντας άμεση συρρίκνωση του αιμορροϊδικού όζου.

Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, διαρκεί λίγα λεπτά και διαφυλάσσει απόλυτα τον βλεννογόνο και το σφικτήρα.

Η αιμορροϊδοπλαστική είναι ελάχιστα επεμβατική και αποκαθιστά την φυσιολογική ανατομία και λειτουργικότητα των αιμορροϊδικών πλεγμάτων προσφέροντας μία σειρά πλεονεκτημάτων για τον ασθενή, όπως:

  • Εφαρμόζεται με μία μικρή παρακέντηση επιτρέποντας μικροχειρουργική παρέμβαση μέσα στον αιμορροϊδικό όζο, αποφεύγοντας τα τραύματα που συνοδεύουν την κλασική χειρουργική θεραπεία.
  • Πραγματοποιείται υπό τοπική ή περιοχική αναισθησία χωρίς ανάγκη χρήσης αναλγητικών φαρμάκων κατά το πρώτο 24ωρο μετά την επέμβαση.
  • Δεν απαιτεί τομές ή χρήση ραμμάτων που θεωρούνται εξαιρετικά επώδυνα.
  • Διατηρεί ακέραιους το βλεννογόνο και τον σφικτήρα αποτρέποντας το ενδεχόμενο στενώσεων.
  • Προσφέρει εξαιρετικά σύντομη ανάρρωση και άμεση επάνοδο του ασθενούς στις καθημερινές του δραστηριότητες, με ελάχιστο ή καθόλου μετεγχειρητικό πόνο.
  • Μετά τη θεραπεία η υποχώρηση των ενοχλητικών συμπτωμάτων είναι άμεση, αφού η ενέργεια laser ενεργοποιεί την ανάπτυξη νέου συνδετικού ιστού.
  • Η αιμορροϊδοπλαστική LHP αποδίδει εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα.